Hodnocení obchodu

5,0 2365 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2327x
4
29x
3
6x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora | 14.6.2019
Jiz druha objednavka a opet naprosta spokojenost. Jednu roletu jsme sice museli reklamovat, ale obratem byla zaslana nova. Perfektni komunikace s obchodem, pred dodanim, ktere bylo podstatne rychlejsi nez dany termin, telefonat, ze bude zbozi dodano. Rolety den/noc vypadaji krasne. Velikou vyhodou je zaslani vzorku,ktere oproti jinemu dodavateli jsou vetsi,takze predstavit si jak roleta bude finalne vypadat je snazsi. Nyni budeme objednavat dalsi a to Maxi rolety. Zebra shop urcite muzeme doporucit.
IV Avatar autora | 14.6.2019
Nádherné rolety, vyrobené ještě před avizovaným termínem dodání, což potěšilo. Velmi dobrá komunikace obchodu. Pokud budu ještě potřebovat další, určitě ráda objednám :)
SG Avatar autora 14.6.2019
Mnohokrát Vám děkujeme za hezké hodnocení našich služeb, je to pro nás velká motivace. Vaší spokojeností jsme velmi potěšeni.
Avatar autora | 14.6.2019
+ Cena
+ Velký výběr
+ Rychlé dodání

Avatar autora 16.6.2019
Mnohokrát Vám děkujeme.
Avatar autora | 14.6.2019
zaluzie super snadna montaz doporucuji krasne
Avatar autora 16.6.2019
Těší nás, že Vám dělají naše rolety radost. Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 13.6.2019
+ Možnost poslání vzorků látek
+ Opravdu výborná komunikace

Výborná ochota, vstřícnost a komunikace. Objednávku (míry) si ověřovali telefonicky. Z 10 dnů dodací lhůty byly nakonec jen 3 a i před odesláním telefonát, že je zboží připraveno k odeslání. Bohužel jsem musel jednu roletu reklamovat, což proběhlo úplně hladce a a opět do 3 dnů odesláno. Za mě s firmou/obchodem Zebra-shop naprostá spokojenost.
Avatar autora 16.6.2019
Mnohokrát Vám děkujeme za hezké hodnocení našich služeb, je to pro nás velká motivace. Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti.
EJ Avatar autora | 13.6.2019
Super jsou krásné
SG Avatar autora 14.6.2019
Děkujeme Vám. Těší nás, že Vám dělají naše rolety radost.
VV Avatar autora | 12.6.2019
spokojen
SG Avatar autora 13.6.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 12.6.2019
Ano.Velmi spokojen.Dodání bylo velmi rychlé.Rolety jsou velmi kvalitní,rychlá montáž.Super.A díky.
SG Avatar autora 13.6.2019
My rovněž děkujeme Vám za hodnocení našich služeb, Vaše spokojenost nás těší.
MJ Avatar autora | 12.6.2019
super
SG Avatar autora 13.6.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 12.6.2019
velice rychlé jednání a rolety jsou opravdu super
Avatar autora 16.6.2019
Jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám!
PR Avatar autora | 12.6.2019
Naprostá spokojenost. Super vzhled a kvalita. A hlavně rychlost dodání. Doporučuji.
SG Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme. Velice nás těší, že Vám dělají naše rolety radost!
AV Avatar autora | 12.6.2019
Naprostá spokojenost, vřele doporučuji
SG Avatar autora 12.6.2019
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení!
Avatar autora | 11.6.2019
+ Perfektní komunikace, rychlá výroba a krásné zboží.

Avatar autora 16.6.2019
Vaše spokojenost nás velice těší, děkujeme Vám!
JJ Avatar autora | 11.6.2019
Jsem velmi spokojen. Prvotřídní kvalita a rychlé vyřízení.
SG Avatar autora 11.6.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti. Mnohokrát Vám děkujeme.
LK Avatar autora | 11.6.2019
Super přesně podle očekávání rychlost s dodávkou zboží doporučuji
SG Avatar autora 11.6.2019
Vaše spokojenost nás velice těší, děkujeme Vám!
BS Avatar autora | 10.6.2019
Maximální spokojenost - výborná komunikace, rychlé dodání a skvělé ceny. Mohu jen doporučit :)
SG Avatar autora 10.6.2019
Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti. Mnohokrát Vám děkujeme.
LP Avatar autora | 10.6.2019
Maximální spokojenost, moc díky.
SG Avatar autora 10.6.2019
My rovněž děkujeme Vám za hodnocení našich služeb, Vaše spokojenost nás velice těší.
IT Avatar autora | 10.6.2019
Rychla komunikace,zpracovani i doruceni
SG Avatar autora 10.6.2019
Jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám!
Avatar autora | 10.6.2019
+ Skvělý a profesionální přístup. Ochotní a milí lidé!

Avatar autora 16.6.2019
Mnohokrát Vám děkujeme za hezké hodnocení, velice si toho vážíme!
Avatar autora | 9.6.2019
+ Výborná komunikace, vše v pořádku.
- Žádná

Po odeslání objednávky následoval telefon od obchodu s dotazem na správné změření. Zboží bylo odesláno dříve o dva dny, s telefonním dotazem jestli můžou poslat ihned. Doručení druhý den po odeslání. Všechno proběhlo v pořádku, bez komplikací a rychle. Výborný obchod. Rolety jsou krásné. Děkuji za spolupráci.
Avatar autora 16.6.2019
My děkujeme Vám za hezké hodnocení našich služeb. Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti.

Stránka 1 z 120 , položek celkem: 2382

Náš web používá tzv. cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.  Více informací o podmínkách ochrany osobních údajů.