Hodnocení obchodu

5,0 2820 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2779x
4
32x
3
6x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MC Avatar autora | 16.10.2019
Naprostá spokojenost, rychlé jednání a rychlé dodání. Komunikace s obchodem super, paní ještě volala a by se ujistila, že naše objednávka je opravdu tak pestrá (různé barvy materiálu a náhradních dílů). Opravdu doporučuji!
SG Avatar autora 16.10.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti, mnohokrát Vám děkujeme.
EN Avatar autora | 15.10.2019
Vše v naprostém pořádku.Spokojenost.
SG Avatar autora 16.10.2019
Vaší spokojeností jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám.
KS Avatar autora | 15.10.2019
Ano jsem spokojena
SG Avatar autora 16.10.2019
Děkujeme Vám, jsme potěšeni.
PB Avatar autora | 15.10.2019
Spokojenost
SG Avatar autora 15.10.2019
Děkujeme.
DN Avatar autora | 15.10.2019
Vše v pořádku. Rychlejší dodání než bylo avizováno. Doporučuji
SG Avatar autora 15.10.2019
Mnohokrát Vám děkujeme.
KS Avatar autora | 14.10.2019
Vše super, velká spokojenost.
SG Avatar autora 15.10.2019
Mnohokrát Vám děkujeme.
JV Avatar autora | 14.10.2019
Jsem spokojená. Komunikace a dodání proběhlo v naprostém pořádku. Rolety jsou hezké.
SG Avatar autora 15.10.2019
Jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám.
RV Avatar autora | 14.10.2019
Komunikace a dodání proběhli bez problémů.
SG Avatar autora 14.10.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti.
MK Avatar autora | 12.10.2019
Byla jsem velmi spokojena. Rolety jsou krásný ????
SG Avatar autora 14.10.2019
Jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám.
MC Avatar autora | 11.10.2019
Vše super!!! Jak jednání tak rychlost. Zboží dodáno dokonce před termínem!!!! Mohu jen doporučit!!!!
SG Avatar autora 14.10.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti, děkujeme Vám.
KK Avatar autora | 10.10.2019
Super jednání, rychle dodání, super komunikace
SG Avatar autora 11.10.2019
Vaší spokojeností jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám.
OK Avatar autora | 10.10.2019
Doporučuji
SG Avatar autora 11.10.2019
Děkujeme.
RK Avatar autora | 10.10.2019
Perfektni a rychla komunikace ze strany obchodu.
SG Avatar autora 10.10.2019
Jsme velmi potěšeni, děkujeme Vám.
IH Avatar autora | 9.10.2019
Nad míru spokojená.
SG Avatar autora 10.10.2019
Mnohokrát Vám děkujeme.
SN Avatar autora | 9.10.2019
Velice.
SG Avatar autora 10.10.2019
Děkujeme.
EB Avatar autora | 9.10.2019
Byl to náš druhý nákup a opět super. Dáváme 10 hvězdiček. Rolety jsou krásnē a na okně perfektně sedí. Objednávka bleskově vyřízena, příjemná komunikace. Určitě doporučíme známým..
SG Avatar autora 10.10.2019
Děkujeme Vám za hezké hodnocení našich služeb. Pořád je co zlepšovat, snad máme ten správný směr :)
VM Avatar autora | 9.10.2019
My objednali novinku zatemňující rolety - jsou překrásné, kvalitní, gramáž opravdu velká :) Jedna ze čtyř se zdála špatně seřízená, odeslala jsem prosbu o radu se seřízením, a i když to byla drobnost, ještě ten den my přišla informace, že se jedná o drobnou vadu z výroby a vyrobí proto roletu znovu - do několika dní mi přišla nová (podotýkám, že jsem detailista, nikdo jiný to neviděl :D). Takže za mě - vše naprosto luxusní, jak provedení, ceny, přístup obchodu, prostě top!
SG Avatar autora 9.10.2019
Velmi si vážíme tak krásného hodnocení našich služeb, je to pro nás velká motivace :) Velké díky.
PB Avatar autora | 9.10.2019
Velká spokojenost
SG Avatar autora 9.10.2019
Mnohokrát děkujeme.
A Avatar autora | 9.10.2019
super obchod,rychlé dodání,jednoduchá montáž 100% diky
SG Avatar autora 9.10.2019
I my děkujeme Vám za hezké hodnocení, těší nás, že Vám dělají naše rolety radost.
LP Avatar autora | 9.10.2019
Super
SG Avatar autora 9.10.2019
Děkujeme Vám.

Stránka 1 z 142 , položek celkem: 2839

Náš web používá tzv. cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.  Více informací o podmínkách ochrany osobních údajů.