Hodnocení obchodu

5,0 1311 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1282x
4
22x
3
5x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
VF Avatar autora | 21.9.2018
Dobrý den , s nákupem jsem spokojen . Bohužel manželce se líbí žaluzie tak moc , že bude chtít asi další . Asi se mi taky líbí.....????????????!!!!!!!!!!??????????
SG Avatar autora 21.9.2018
Vaše spokojenost nás nesmírně těší a budeme se těšit na další spolupráci! Děkujeme Vám! P.S. ... asi se Vám taky líbí manželka? nebo rolety? :-)
ET Avatar autora | 21.9.2018
Mohu jen doporučit. Vše v pořádku.
SG Avatar autora 21.9.2018
Velké díky!
ŠK Avatar autora | 20.9.2018
Prostě rychlý a bezproblémový nákup. Rolety jsou super. Všem doporučuji!
SG Avatar autora 20.9.2018
Jsme velmi potěšeni Vašim hodnocením, mnohokrát děkujeme!
JJ Avatar autora | 19.9.2018
Spokojenost jak s komunikací, tak dodávkou.
SG Avatar autora 20.9.2018
Vaše spokojenost nás velmi těší, děkujeme Vám!
VP Avatar autora | 19.9.2018
Velmi spokojen z nákupem i dodáním
SG Avatar autora 20.9.2018
Mnohokrát Vám děkujeme!
RB Avatar autora | 19.9.2018
Velmi spokojeny rolety suprove neni co dodat dekuji.
SG Avatar autora 20.9.2018
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení, děkujeme Vám!
RM Avatar autora | 19.9.2018
Skvělé, jednoduchá montáž Děkuji
SG Avatar autora 20.9.2018
Jsme potěšeni Vaší spokojeností. Děkujeme Vám!
TN Avatar autora | 19.9.2018
Ano vse ok
SG Avatar autora 19.9.2018
Děkujeme Vám!
VS Avatar autora | 19.9.2018
SG Avatar autora 19.9.2018
Děkujeme!
KR Avatar autora | 18.9.2018
Naprostá spokojenost . Příjemná paní, která hned ráno volala ohledně objednávky. Doručeno do druhého dne.
SG Avatar autora 19.9.2018
Velmi nás těší, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti! Děkujeme Vám!
EP Avatar autora | 18.9.2018
s nákupem v zebra shopu jsem velice spokojena.Dodací lhůta kratší než měla být,velice solidní jednání.Všem můžu doporučit.
SG Avatar autora 18.9.2018
Mnohokrát děkujeme!
LK Avatar autora | 15.9.2018
Vše super, rolety jsou krásné, projasní pokoj. To v případě světlých rolet. Akorát tmavé jsou opravdu tmavé a v místonosti je šero. Jinak kvalita dobrá, rychlost odeslání taky. jsme moc spokojeni. Všem doporučuji :-)
SG Avatar autora 17.9.2018
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení, děkujeme Vám!
LM Avatar autora | 14.9.2018
Vynikající
SG Avatar autora 17.9.2018
Děkujeme Vám!
UE Avatar autora | 14.9.2018
Super sevis, top kvalita! Velmi jsme spokojena!
SG Avatar autora 17.9.2018
Vaší spokojeností jsme velice potěšeni! Mnohokrát děkujeme!
MH Avatar autora | 14.9.2018
Byla jsem velmi spokojena, jak s roletami, tak s termínem dodání
SG Avatar autora 14.9.2018
Mnohokrát děkujeme!
BK Avatar autora | 14.9.2018
Určitě doporučuji. Prima obchod a výborná komunikace. Rolety jsou moc pěkné
SG Avatar autora 14.9.2018
Děkujeme! Vašeho hodnocení si velmi vážíme!
MP Avatar autora | 14.9.2018
Velká spokojenkost. Doporučuji.
SG Avatar autora 14.9.2018
Velmi nás těší, že vše proběhlo dle Vašich představ, děkujeme Vám!
PB Avatar autora | 13.9.2018
Naprosta spokojenost, kvalitni výrobek, rychla vyroba i doruceni. Doporucuji.
SG Avatar autora 14.9.2018
Jsme velmi potěšeni Vaší spokojeností! Děkujeme Vám!
TL Avatar autora | 13.9.2018
Doporucuji
SG Avatar autora 14.9.2018
Děkujeme Vám!
JL Avatar autora | 13.9.2018
Naprosto spokojen. Nakupoval jsem víckrát a pokaždé bylo zboží dodané dříve než je uvedeno na stránkách. Je výborná domluva jak písemně tak telefonicky. Před dodáním zboží mě pokaždé telefoínicky kontaktovali a informovali mě o zhotovení zakázky s dotazem, zda mi vyhovuje termín odeslání. Před objednaním je možné obchod kontaktovat a vstřícně Vám poradí se správným zaměřením. Jejich výrobky jsou kvalitní a pěkné. Všem zákazníkum vřele doporučuji.
SG Avatar autora 14.9.2018
Velmi si vážíme tak hezkého hodnocení, je pro nás velkou motivací! Děkujeme Vám!

Stránka 1 z 67 , položek celkem: 1322

Náš web používá tzv. cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.  Více informací o podmínkách ochrany osobních údajů.