Hodnocení obchodu

5,0 1829 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1794x
4
26x
3
6x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JD Avatar autora | 17.2.2019
Rolety hezké, rychlé dodání, snadné namontování, na požádání zaslán vzorník látek, ochota v případě potřeby poradit.
SG Avatar autora 18.2.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti. Děkujeme Vám!
JH Avatar autora | 15.2.2019
Velice spokojena,doporučila jsem synovi,který si produkt objednal a dnes by mu měly rolety přijít a další jsem doporučila synovci.
SG Avatar autora 18.2.2019
Vaše hodnocení i spokojenost nás velice těší, mnohokrát Vám děkujeme!
DR Avatar autora | 14.2.2019
rychlé dodání a vše ok
SG Avatar autora 15.2.2019
Děkujeme Vám!
MK Avatar autora | 14.2.2019
Rychlý obchod,zbozi super,instrukce na montáž podrobné.Doporucuji.
SG Avatar autora 15.2.2019
Jsme velmi potěšeni, mnohokrát děkujeme!
BP Avatar autora | 14.2.2019
Vyborny obchod.Jsme velmi spokojeni.Rychle dodani, velice ochotny personal.Rolety,ktere jsme si objednali jsou super.
SG Avatar autora 15.2.2019
Vašim hodnocením i spokojeností jsme velice potěšeni. Děkujeme Vám!
MO Avatar autora | 14.2.2019
Veliká spokojenost. Super jednání, rychlé vyřízení. Prostě bomba bombovitá :) Doporučuji.
SG Avatar autora 14.2.2019
Děkujeme Vám za tak hezké hodnocení našich služeb, Vaše spokojenost nás velice těší!
AM Avatar autora | 14.2.2019
Naprostá spokojenost :)
SG Avatar autora 14.2.2019
Jsme velmi potěšeni, mnohokrát děkujeme!
MK Avatar autora | 14.2.2019
Vše na jedničku
SG Avatar autora 14.2.2019
Děkujeme Vám!
AV Avatar autora | 13.2.2019
Naprosto! Beze srandy říkám, že jsem nikdy takový online servis nezažila. Dechberoucí rychlost. Večer jsem požádala o vzorky a druhý den mi byly doručené. Objednala jsem rolety, bylo mi napsáno, že dorazí za 14 dní a myslím, že neuběhlo ani pět dní a už jsem je přidělávala. :-D Jejich rychlé a bezproblémové postupy mi přišly až strašidelné a zvláštní, tak jsem čekala, že přijdou lowcost rolety s nic moc materiálem. Ale dámy a pánové, lepší rolety za takovou cenu rozhodně nenajdete. Jsem nadšená a rozhodně jsem nenakupovala naposledy.
SG Avatar autora 14.2.2019
Mnohokrát Vám děkujeme za rak krásné hodnocení. Velice si toho vážíme, je to pro nás velká motivace! Přejeme hezký den a budeme se těšit na další spolupráci.
LB Avatar autora | 13.2.2019
Maximální spokojenost, rychlost, kvalita
SG Avatar autora 14.2.2019
Jsme potěšeni, děkujeme Vám!
ZK Avatar autora | 13.2.2019
Super, objednám v nedohledné době do celého baráku ????
SG Avatar autora 13.2.2019
Vaší spokojeností jsme velmi potěšeni a budeme se těšit na další spolupráci!
MH Avatar autora | 13.2.2019
Rychlé dodání a dobrá cena.
SG Avatar autora 13.2.2019
Mnohokrát Vám děkujeme!
JD Avatar autora | 13.2.2019
Super
SG Avatar autora 13.2.2019
Děkujeme!
LM Avatar autora | 12.2.2019
Velmi spokojen...…. ochota, zájem o vyřešení problémů při objednávce, předvedení dalších možností při odběru i dobrá cena.
SG Avatar autora 12.2.2019
Mnohokrát děkujeme za hodnocení našich služeb, jsme potěšeni!
Avatar autora | 12.2.2019
SG Avatar autora 12.2.2019
Děkujeme!
JH Avatar autora | 11.2.2019
Jsem velmi spokojená,rychlé dodání,perfektní komunikace,zboží super.
SG Avatar autora 12.2.2019
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, jsme velmi potěšeni!
MP Avatar autora | 11.2.2019
S obchodem jsem velmi spokojená, výborná komunikace, rychlé dodání. Vše hodnotím na 100%.
SG Avatar autora 11.2.2019
Vaší spokojeností jsme velice potěšeni! Mnohokrát Vám děkujeme!
PK Avatar autora | 11.2.2019
Velmi
SG Avatar autora 11.2.2019
Děkujeme!
KO Avatar autora | 9.2.2019
Velká spokojenost.Rychlé dodání a překvapil mně i hovor od vás zda je vše v objednávce správně ???? Doporučuji ????
SG Avatar autora 11.2.2019
Těší nás, že vše proběhlo k Vaši spokojenosti. Děkujeme Vám!
Avatar autora | 8.2.2019
Již to byla třetí objednávka a jsem velmi spokojena. Zboží je super, komunikace obchodu perfektní a dodání velmi rychlé. Za mě všem doporučuji.
SG Avatar autora 8.2.2019
Mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení našich služeb, Vaše spokojenost velice těší!

Stránka 1 z 93 , položek celkem: 1843

Náš web používá tzv. cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.  Více informací o podmínkách ochrany osobních údajů.