OKENNÍ PLISSÉ ROLETY JIŽ V NABÍDCE !

COOKIES

COOKIES
Jsem Bohdan Zemene, IČO 60057548, se sídlem Karviná, Fryštát, Zámecká 110/18, jsem zapsaný v živnostenském rejstříku.  
Mé kontaktní údaje jsou:
E-mail: info@zebra-shop.cz
Další kontaktní údaje viz KONTAKTY
 
Provozuji web na www.zebra-shop.cz. Na něm pracujeme s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.
 
Co jsou to cookies?
Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšeme dole.
 
Jaké typy cookies používáme?
NEZBYTNÉ ( vždy aktivní nelze vypnout )
  • Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají nebo abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod.
  • Bezpečnostní – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby
ANALYTICKÉ ( se souhlasem )
  • Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit

PROFILUJÍCÍ / MARKETINGOVÉ ( se souhlasem )

  • Preferenční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup
  • Marketingové – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky
Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.
Na základě čeho cookies zpracováváme?
technickými, bezpečnostními a funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli bezpečně a správně poskytnout.
Analytické, preferenční a marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu. 
Toto zpracování nám znemožníte tím, že nám souhlas nedáte, dále pak nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.
Jak jde zabránit využívání cookies?
V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která nám neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.
Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:
Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť. 
Kdo pro nás cookies zpracovává?
  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko., v souladu se svými, podmínkami mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Ltd., sídlem 4 Grand canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.
Dále bychom chtěli zmínit:
Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce dole.
Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty).
Nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 
Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na mě obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.
Nezbytné cookies
Cookies
Účel
externaFontsLoaded
Pomáhá nám s načítáním fontů
NOCHACHE
Pomáhá s rychlostí načítání webu
PHPSESSID
Slouží k identifikaci přihlášení
previousURL
Ukládá předchozí navštívenou stránku
referal
Pomáhá s identifikaci předchozího zdroje návstěv
mccid a mceid
Interní informace pro zajištění správného chodu stránek
SRV_id
Interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti
CookiesOK
Souhlas s použitím cookies
Analytická cookies
Cookies (služba)
Účel
 
Google Analytics
Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu
Podmínky služby Google Analytics
Smartlook a Smartsupp
Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu a komunikaci s klienty
Podmínky služby Smartlook a Smartsupp
Google Optimize
Použiváme jej k vyhodnocováním úspěsnosti a zlepšování webu
Podmínky služby Google Optimize
Marketingové cookies
Cookies (účel)
Účel
 
Google Adwords
Používáme Adwords k cílení reklamy
Podmínky služby Google Adwords
Seznam Sklik
Používáme Sklik k cílení reklamy
Podmínky služby Sklik
Facebook audience
Používáme Facebook k cílení reklamy
Podmínky služby Facebook
Twitter
Používáme Twitter k cílení reklamy
Podmínky služby Twitter
Heureka
Používáme  k cílení reklamy
Podmínky služby Heureka
Linkedin
Používáme Linkedin k cílení reklamy
Podmínky služby LinkedIn