Hodnocení obchodu

5,0 7837 hodnocení
Přidat hodnocení
5
7756x
4
59x
3
11x
2
5x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora J. | 14.3.2016
Jednání obchodu bylo OK, ochotní, rychlé dodání. Kvalita výrobku ale nijak velká. Zboží je předražené.
P Avatar autora PetraT. | 10.3.2016
+ Zboží za dobrou cenu

Určitě doporučuji, obchod byl rychlý a spolehlivý!
Avatar autora | 8.3.2016
+ Výhodná cena,rychlé vyřízení

Avatar autora | 6.3.2016
+ Rolety na míru, příznivé ceny.

Vřele nákup doporučuji. Pan Zemene je velmi ochotný, vstřícný a vše domluvené přesně dodrží.
HK Avatar autora Hana Krábková | 28.2.2016
V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a i přes jisté komplikace z mé strany jsem se setkala s nebývalou ochotou a perfektním přístupem. Moc děkuji a všem tento obchod vřele doporučuji!!!
č Avatar autora čtverák | 28.2.2016
+ Výborná komunikace a bleskové zodpovězení všech dotazů týkajících se obědnávaného zboží.

Dobrá volba!
M Avatar autora Markéta | 27.2.2016
+ široký sortiment, dobrá cena, spolehlivý nákup, výborná komunikace, dobré webové stránky s návodem na montáž rolet

D Avatar autora DanaN. | 26.2.2016
+ -velký výběr
+ -video montáž
+ -rychlá domluva
+ -rychlá omluva a náprava malého zádrhelu
- myslím,že nemá a mít nebude

doporučuji
M Avatar autora Máša | 24.2.2016
+ dobrý výběr nabízeného zboží

Mohu doporučit,dobrý výběr zboží,příznivé ceny,výborný dopravce.
IB Avatar autora ing.Libor Baudyš | 23.2.2016
+ Perfektní komunikace,solidnost.
- Nesetkal jsem se.

Od zaslání objednávky perfektní komunikace, ochota při kozultaci o dodávce. Po chybě a poškození koncovek na jedné roletě, kterou jsem si sám instalací způsobil, okamžitá nezištně pomoc dodáním poškozených dílů. Tento obchod a způsob jednání je příkladem pro ostatní. Doporučil bych každému.
MM Avatar autora Martin Mlateček | 22.2.2016
+ Perfektní návrhář rolet, nastavím, co potřebuji a odešlu objednávku. Přehlednost webu je super. Na to, že v den objednání šly rolety do výroby, dorazily celkem brzy.

Nejlevnější cena, kterou jsem našel. Kvalita rolet předčila očekávání. Přehledný web a super návrhář rolet.
M Avatar autora Michaela | 17.2.2016
+ - cena
+ - výborná komunikace
+ - vstřícnost a ochota
+ - rychlé dodání
+ - možnost zaslání vzorků zdarma

Jedná se o nejlepší e-shop, v jakém jsem kdy nakupovala. Velmi dobrá komunikace, dodání zboží bylo rychlé. Když mi syn zlomil jednu součástku, ochotně mi ji zdarma zaslali. Doporučila jsem ho i kamarádce. Kudy chodím, tudy tento e-shop chválím. Rozhodně doporučuji
L Avatar autora leny | 15.2.2016
+ super jednání
- nic

Doporučuji
Avatar autora | 5.2.2016
přijatelné ceny.
P Avatar autora Pepa | 4.2.2016
doporučuji pro korektnost, cenu i kvalitu zboží, rovněž i komunikaci prodejce se zákazníkem
M Avatar autora Mili | 3.2.2016
+ Cena,kvalita,perfektní komunikace,dodání je velmi rychlé.
- nemá

Kupujte,paráda.
J Avatar autora Joyce | 28.1.2016
+ Bohatá nabídka. Fajn ceny. Rychlé vyřízení.
- -

Vše OK.
R Avatar autora RENATA | 26.1.2016
+ velký výběr,dostupné ceny...

velký výběr,dostupné ceny,výborná komunikace,kvalita a rychlé dodání.. všem doporučuji...
R Avatar autora Renata | 26.1.2016
+ Velký výběr, dobré ceny.
+ Rychlá výroba a dodání.

Jsem spokojena.
Avatar autora | 22.1.2016
+ rychlost
+ cena

Stránka 392 z 394 , položek celkem: 7866