Omezení výroby v souvislosti s COVID 19. Aktuální situace má bohužel vliv na naši výrobu. V rámci ochrany našich pracovníků jsme nuceni přijmout opatření omezující počet osob ve výrobě a minimalizovat kontakty. Následkem těchto opatření bude prodloužení termínu realizace a odeslání Vašich objednávek, za což se předem omlouváme. O stavu objednávek a termínu jejich odeslání Vás budeme telefonicky informovat. Děkujeme za pochopení. Tým ZEBRA-SHOP

Hodnocení obchodu

5,0 4435 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4376x
4
46x
3
8x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Blanka | 10.12.2016
+ Obchod má velmi přehledné stránky, je zde perfektní komunikace, pán je ochotný a na každý email hned odpověděl a ochotně poradil.
- slabiny nemá žádné

Určitě doporučuji a už jsem to také udělala :))
Z Avatar autora Zuzana | 8.12.2016
+ Rolety den a noc byly upraveny na požadovanou šířku.

S nákupem jsem byla spokojena až na malý detail. Ze šesti kusů koncových plastových krytek, byly u třech ulomené některé pacičky. Konkrétně šlo o plasty pod číslem 9 v montážním návodu obchodu. Aby krytka držela vyztužila jsem to kouskem papíru. K ulomení zřejmě došlo v igelitovém sáčku, kde byly všechny komponenty pohromadě. Kdyby mi obchod tyto náhradní krytky zaslal, byla bych ráda.
K Avatar autora Kiara | 8.12.2016
+ Hlavní předností tohoto e-shopu je výborná komunikace, vstřícnost a ochota.

Maximální spokojenost ve všech směrech.
P Avatar autora Pepigu | 8.12.2016
+ Velký výběr
- Žádné

Super výběr, rozumné ceny
Avatar autora | 6.12.2016
+ osobní přístup, zaslání vzorků látek zdrama - za to velice děkuji, rychlá komunikace, ochota

prostě super, rychlý, vstřícný, kvalitní
L Avatar autora Luboš | 5.12.2016
Zboží řádně zabaleno,dodací lhůta dle dohody,doporučuji.
Avatar autora | 5.12.2016
+ Dobrá komunikace
- Nevim

Přehlednost, rychlost, dobrá komunikace s obchodem.
A Avatar autora aja | 4.12.2016
Rolety úžasné, velice rychle dodány i přes upozornění na delší čekací doby.
Avatar autora | 4.12.2016
Objednala jsem si už 2x. Poprvé thermo rolety a jsou opravdu dobré a nyní mini rolety a i jejich zpracování je kvalitní. Mohu doporučit.
Avatar autora G.R.O.B. | 1.12.2016
+ Velmi dobře přehledné internetové stránky.

Rolety dorazily v naprostém pořádku a zatím jsme s nimi spokojeni.Montáž byla podle návodu celkem jednoduchá.Na okně vypadají úžasně a určitě bychom je doporučili.
H Avatar autora halos | 30.11.2016
+ perfektní komunikace a vyhovění
- nemá

všem doporučuji
Avatar autora | 29.11.2016
SKVĚLÁ KOMUNIKACE, VYHOVĚLI MI V MÍRÁCH ROLET PODLE MÉHO PŘÁNÍ, RYCHLÁ DODÁVKA, DOPORUČUJI!
Avatar autora | 28.11.2016
+ siroka nabídka.velmi prehledna.
- nevim onicem.

super obchod.
M Avatar autora Mira | 22.11.2016
Doporucuji
Avatar autora | 21.11.2016
+ Zboží na míru, dodání přímo domů, podrobné montážní návody jak v listinné podobě, tak na internetu video, snadná montáž i pro ženy

A Avatar autora Alena | 20.11.2016
+ Rychlost,
+ dobrá komunikace

Doporučila pro pohodlný výběr z domova, dobrou komunikaci a rychlost v dopravě.
L Avatar autora Lucka | 18.11.2016
+ velký výběr
+ přehledné stránky
+ perfektní komunikace
+ zaslání vzorků zdarma
- žádné

Velký výběr a srozumitelné informace o výrobku. Bála jsem se koupit přes net takovou věc jako je roleta den a noc. Ale vsadila jsem na vynikající recenze obchodu a vyplatilo se. Zaslání vzorků je obrovská výhoda obchodu. Rolety jsou nádherné. Obchod budu doporučovat dále.
A Avatar autora ansas | 15.11.2016
+ - přehledné stránky, bohatý výběr druhů i barev
+ - kvalitní provedení
+ - 100 procentní funkčnost dodaného zboží
+ - komunikace s obchodem až neuvěřitelně úžasná :-)

Tímto velmi děkuji celému obchodu zebra-shop, již dlouho jsem se nesetkala s tam milým a vstřícným jednáním, reakcí na jakýkoli dotaz a ochotou. S roletami jsme maximálně spokojení, provedení i jejich instalace dle přiloženého návodu naprosto bez problémů, na jedničku. Ještě jednou velké díky!
U Avatar autora Urban | 15.11.2016
Obchod proběhl rychle,vše bylo v pořádku. Děkuji za obchod a mohu jen doporučit.
M Avatar autora milkapilka | 14.11.2016
+ perfektní komunikace
+ zaslání prodejních vzorků bez prodlední

komunikace bez nejmenších problémů, 100% zabalené zboží,přesto, že jsem požadovala úpravu zboží, bylo dodáno v rekordním čase bez problémů, nákupem v tomto obchodě určitě nikdo neprohloupí

Stránka 216 z 223 , položek celkem: 4457

Náš web používá tzv. cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.  Více informací o podmínkách ochrany osobních údajů.